Λουτρά Πόζαρ 13-03/ 15-03 Διοργανώνει Πολιτιστικός Σύλλογος Κακοβάτου

Λουτρά Πόζαρ

Διοργανώνει Πολιτιστικός Σύλλογος Κακοβάτου

 

1η ημέρα 13/03:

Αναχώρηση νωρίς το πρωί από Ζαχάρω. Κατεύθυνση προς το Ευηνοχώρι για την πρώτη μας στάση για καφέ και ξεκούραση. Επιβίβαση στο πούλμαν και κατευθυνόμαστε προς το Μέτσοβο όπου θα παραμείνουμε για το μεσημεριανό μας φαγητό. Έπειτα παίρνουμε το δρόμο για  το Λουτράκι Αριδαίας  όπου βρίσκεται και το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση και ξεκούραση. (Προαιρετικά) Θα επισκεφτούμε τα λουτρά για να απολαύσουμε το μπάνιο μας ή έναν καφέ ανάμεσα στο ειδυλλιακό τοπίο για τους υπόλοιπους.

 

2η ημέρα 14/03:

Σήμερα θα έχουμε ένα διαφορετικό ξύπνημα, αφού μόλις πάρουμε το πρωινό μας θα απολαύσουμε το ξύπνημα μας μέσα στα ιαματικά, θερμά νερά των Λουτρών με σταθερή θερμοκρασία 37oC. Λίγο πριν το μεσημεράκι θα αναχωρήσουμε για το ξενοδοχείο μας. Το μεσημεράκι θα πάρουμε τον δρόμο για την περιοχή της Έδεσσας όπου είναι φημισμένη για τους καταρράκτες της. Εκεί Θα παραμείνουμε για το μεσημεριανό μας φαγητό. Έπειτα θα πάρουμε τον δρόμο για την Νάουσα για το απογευματινό μας καφεδάκι στο πάρκο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση.

 

3η ημέρα 15/03:

Αναχώρηση το πρωί από το ξενοδοχείο και φτάνουμε στη Παναγία Σουμελά. Θα παραμείνουμε για προσκύνημα και για το καφεδάκι μας. Έπειτα παίρνουμε τον δρόμο για τα Γιάννενα όπου θα απολαύσουμε το μεσημεριανό μας φαγητό. Αναχωρώντας από την περιοχή των Ιωαννίνων θα κάνουμε μια ολιγόλεπτη στάση για παραδοσιακά γλυκά στον “Κολιονάσιο”. Παίρνουμε πια τον δρόμο της επιστροφής για την Ζαχάρω με ενδιάμεσες στάσεις. 

        

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο: 140€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Ξενοδοχείο (2 διανυκτερεύσεις) με πρωινό
  • Αρχηγός-Συνοδός Γραφείου

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Συμβολικό ποσό των 2€ είσοδος για τα Λουτρά

Κάντε share:
Facebook
Facebook
Instagram

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΤΑΞΙΔΙΑ
ΕΚΔΡΟΜΕΣ
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 ΖΑΧΑΡΩ ΗΛΕΙΑΣ
 26250 33517
  693 6605328
Call Now Button