Κέρκυρα – Ομαδική Εκδρομή

Η Κέρκυρα είναι ένα από τα βορειότερα και δυτικότερα νησιά της Ελλάδας και του Ιονίου Πελάγους. Βρίσκεται στην είσοδο της Αδριατικής Θάλασσας, κοντά στις Ηπειρωτικές ακτές. Οι βορειοανατολικές της ακτές πλησιάζουν αρκετά (περ. 2 χιλιόμετρα) τις ακτές των Αγίων Σαράντα της Αλβανίας.

 

1η Ημέρα: Αναχώρηση νωρίς το πρωί από την πόλη μας προς Ηγουμενίτσα όπου θα πάρουμε το ferry boat για Κέρκυρα, με μια στάση στο δρόμο για καφέ, και φαγητό.

Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ βόλτα στην πόλη της Κέρκυρας με την μεγάλη πλατεία Σπιανάδα με το περίφημο Λιστόν και τα γνωστά καντούνια. Γεύμα εξ ’ιδίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

 

2η Ημέρα: Πρωινό και αναχώρηση για το κέντρο της Κέρκυρας ξενάγηση με έμπειρο τοπικό ξεναγό, θα επισκεφθούμε τον Πολιούχο της πόλης Άγιο Σπυρίδωνα. Εν συνεχεία το παλάτι του Αχιλλείου όπου χτίστηκε από την Βασίλισσα Ελισάβετ. Στην συνέχεια αναχωρούμε για την Παλαιοκαστρίτσα όπου θα επισκεφθούμε το Μοναστήρι. H Μπέλα Βίτσα πάνω από την Παλαιοκαστρίτσα αναγνωρίζεται ως η καλύτερη θέα της Ευρώπης. Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο στα καταγάλανα νερά, ή γεύμα στα γραφικά ταβερνάκια ή μια βόλτα με τις βαρκούλες μέσα στις σπηλιές να γνωρίσετε τα πανέμορφα κοχύλια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ μία βόλτα στην πλατεία Σπιανάδα για ένα ποτό ή φαγητό και να περπατήσουμε στα καντούνια για τα τελευταία μας ψώνια. Διανυκτέρευση.

 

3η Ημέρα: Πρωινό και αναχώρηση για το Λιμάνι της Κέρκυρας απ’ όπου θα πάρουμε το πλοίο για την Ηγουμενίτσα και επιστροφή με ενδιάμεσες στάσεις και όμορφες αναμνήσεις από την εκδρομή μας .

 

Περιλαμβάνει:
1. Μεταφορά με κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας
2. Διαμονή σε ξενοδοχείο 3*** με πρωινό
3. Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
4. Τοπικό ξεναγό
5. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια
6. Ασφάλεια αστικής ευθύνης και Φ.Π.Α

Υ.Γ. O αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει τροποποιήσεις στο πρόγραμμα προκειμένου να το βελτιώσει.

corfu-strigas
corfu-strigas-2

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΤΑΞΙΔΙΑ
ΕΚΔΡΟΜΕΣ
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 ΖΑΧΑΡΩ ΗΛΕΙΑΣ
 26250 33517
  693 6605328
Call Now Button