Γιάννενα-Μέτσοβο – Ομαδική Εκδρομή

Τα Γιάννενα είναι η μεγαλύτερη πόλη της Ηπείρου. Καταπράσινη, με πλακόστρωτους δρόμους και παλιά κτίρια μεγάλης αρχιτεκτονικής σημασίας, έχει μία «γραφική» ομορφιά που προσελκύει πολλούς τουρίστες σε όλη τη διάρκεια του χρόνου

Το Μέτσοβο είναι μια ορεινή κωμόπολη του νομού Ιωαννίνων σε υψόμετρο 1.150μ. Παραδοσιακός οικισμός, βρίσκεται στο ανατολικό άκρο του νομού, κοντά στα όρια με το νομό Τρικάλων, στις βόρειες πλαγιές, ανάμεσα στα βουνά της μεγαλύτερης οροσειράς της Ελλάδος, της Πίνδου.

Γιάννενα -Μέτσοβο

1η Ημέρα: Συγκέντρωση και αναχώρηση  από την πόλη μας νωρίς το πρωί  για Ρίο – Αντίρριο – Αμφιλοχία. Στάση για καφέ και συνεχίζουμε για Τέροβο όπου θα κάνουμε το μεσημεριανό μας φαγητό. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το   Μπιζάνι, όπου βρίσκεται το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Παύλου Βρέλη, με ενδιαφέροντα εκθέματα από την περίοδο της Τουρκοκρατίας μέχρι την νεότερη ιστορία μας και κατόπιν αναχώρηση για Γιάννενα επίσκεψη στο νησάκι της λίμνης και αναχώρηση  μέσω Εγνατίας οδού για το Μέτσοβο. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: Μετά το πρωινό όσοι επιθυμούν μπορούν να επισκεφθούν την Αγία Παρασκευή (εκκλησία του 15ου αιώνα), το αρχοντικό Τοσίτσα (μουσείο λαϊκής τέχνης), την Πινακοθήκη Αβέρωφ με έργα των Γύζη, Λύτρα, Βολανάκη, Ιακωβίδη, Παρθένη και άλλων σημαντικών καλλιτεχνών. Ελεύθερος χρόνος και αγορά τοπικών παραδοσιακών προϊόντων. Παραμονή στο Μέτσοβο για το μεσημεριανό μας φαγητό και αναχώρηση το μεσημέρι. Επιστροφή στην πόλη μας  με ενδιάμεσες στάσεις, γεμάτοι ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις, κάνοντας όνειρα και σχέδια για καινούριους ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Περιλαμβάνονται

  1. Μεταφορά με κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας
  2. Διαμονή σε ξενοδοχείο με πρωινό
  3. Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  4. Έμπειρος αρχηγός του γραφείου μας
  5. Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου
  6. Ασφάλεια αστικής ευθύνης και Φ.Π.Α

Υ.Γ. O αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει  τροποποιήσεις στο πρόγραμμα προκειμένου να το βελτιώσει.

metsovo-strigas
giannena-strigas
Κάντε share:
Facebook
Facebook
Instagram

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΤΑΞΙΔΙΑ
ΕΚΔΡΟΜΕΣ
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 ΖΑΧΑΡΩ ΗΛΕΙΑΣ
 26250 33517
  693 6605328
Call Now Button