Τήνος – Ομαδική Εκδρομή

Το νησί της Παναγίας. Το νησί του Αιόλου. Το νησί της πίστης. Το νησί της τέχνης. Το χειροποίητο νησί. Το νησί των θαυμάτων. Το νησί με τις παρθένες παραλίες. Το νησί με τα χωριά που σε ταξιδεύουν στο χρόνο. Το κρυμμένο μυστικό των Κυκλάδων… Οι απαντήσεις στο γιατί να επιλέξει κάποιος την Τήνο είναι πολλές και όλες αποτελούν κομμάτια της αλήθειας.
1η Ημέρα: Αναχώρηση νωρίς το πρωί με προορισμό τη Ραφήνα και επιβίβαση στο πλοίο. Άφιξη στην Τήνο, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό ,προσκύνημα στην Παναγία και ξεκούραση. Το απόγευμα ξεκινάμε για τον γύρο του νησιού. Πρώτη μας επίσκεψη στο μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας και συνεχίζουμε για το μεγαλύτερο χωριό του νησιού τον Πύργο , ένα υπαίθριο μουσείο μαρμαροτεχνίας όπου θα παραμείνουμε για ένα καφέ και γλυκό κάτω από τα πλατάνια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: Πρωινό ελεύθερο. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να παρακολουθήσουν την λειτουργία στον ιερό ναό της Παναγίας και το μεσημέρι επιβίβαση στο πλοίο για αναχώρηση. Άφιξη στη Ραφήνα και επιστροφή στην πόλη μας.
Όλες οι μετακινήσεις στο νησί γίνονται με το λεωφορείο του γραφείου μας .

Περιλαμβάνει:
1. Μεταφορά με κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας
2. Διαμονή σε ξενοδοχείο με πρωινό
3. Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
4. Τοπικό ξεναγό
5. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια
6. Ασφάλεια αστικής ευθύνης και Φ.Π.Α

Υ.Γ. O αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει τροποποιήσεις στο πρόγραμμα προκειμένου να το βελτιώσει.

tinos-strigas
Κάντε share:
Facebook
Facebook
Instagram

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΤΑΞΙΔΙΑ
ΕΚΔΡΟΜΕΣ
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 ΖΑΧΑΡΩ ΗΛΕΙΑΣ
 26250 33517
  693 6605328
Call Now Button